Wat is K-Slim

 

 

De nieuwe kunst van het tafelen

 

Overgewicht is een steeds groter wordend probleem in de Westerse wereld, en ook in Nederland. De leeftijd waarop overgewicht wordt vastgesteld, daalt dramatisch. Steeds meer jonge kinderen vallen in deze categorie. De oorzaak ligt in overconsumptie en in de verkeerde voedingsmiddelen. Om de overtollige kilo’s kwijt te raken, worden er allerlei diëten gevolgd. Maar, de meeste mensen zien een dieet als tijdelijke vervanging van hun normale, foute eetpatroon. Zodra het streefgewicht wordt gehaald, of zelfs voor die tijd omdat het dieet niet vol te houden is, vervallen mensen weer in hun oude voedingsgewoontes, met als gevolg dat de verloren kilo’s er weer snel aankomen, plus nog een paar kilo extra.
Het bekende jo-jo effect.

 

K-slim is géén dieet
K slim is een voedingscorrigerend supplement dat uw overgewicht bij de kern aanpakt, namelijk door uw natuurlijke
stofwisseling weer te activeren. Die stofwisseling blijft namelijk door al dat diëten, soms wel jarenlang op een laag pitje staan, waardoor uw energie-inname al snel groter is dan uw energieverbruik. En dat werkt overgewicht nog verder in de hand. K-slim is bijzonder en uniek. K-slim begeleidt u naar uw ideale gewicht.

Door K slim wordt uw eigen stofwisseling weer op peil gebracht, waardoor u uw lichaamsgewicht eenvoudig kunt beheersen.

 

K-slim is verantwoord en 100% gezond
Het bestaat voornamelijk uit vitamines, mineralen en proteïnen (eiwitten). U voelt zich fit en van een hongergevoel is absoluut geen sprake. Omdat u koolhydraten en vetten moet scheiden bij het eten, leert u een nieuwe manier van tafelen aan. Een manier, die u in staat stelt om op uw nieuwe gewicht te blijven. K-slim is dus geen tijdelijke manier, maar een nieuwe, verantwoorde manier van eten.
Voldoende eten, geen hongergevoel, veel energie hebben, en ook nog eens snel kilo’s kwijtraken ... het lijkt een sprookje, maar dankzij K slim wordt dat werkelijkheid.

 

Leer de kunst van het nieuwe tafelen met K-slim.

 

Klik hier voor de K-Slim kuur

 

 

 

 

 

 

 

 

^ Naar boven