Wrap makreel

Wrap eten is heerlijk maar past meestal niet in het programma

van K-slim, tenzij je een wrap maakt met sla!

Dan kun je een wrap combineren met vetten zoals makreel.

Toevoeging van paprika en wortels maakt je een gezondheid bommetje voor je lichaam.

Makreel is een vette vis en barst van vitamines, mineralen,

omega 3 en 6.

Een opsomming van vitamines en mineralen: A, B6, B12, C, D, E, K,

calcium, ijzer, magnesium, fosfor, kalium, natrium en selenium.

Als toetje bevat het ook Q10, een sterke antioxidant met vele voordelen zoals;

-Verlagen van de bloedruk.

-Positieve invloed op hart en vaatziekte.

-Geeft energie.

-Gaat ouderdomsproces tegen.

-En vooral belangrijk bij K-slim programma; bevordert gewichtsverlies!

 

Dus aan de slag in de keuken met deze wrap!

 

Ingrediënten:

125 gr gerookte makreel

75 gr. magere yoghurt

Verse peterselie

1 el citroensap en rasp van de schil

1 rode paprika

1 gele paprika

1 wortel

1 stengel bleekselderij

Krop ijsbergsla

Peper

 

Bereiding:

Snij de paprika, wortel in dunne reepjes en bleekselderij in kleine stukjes.

Maak de peterselie fijn.

Prak de makreel fijn en mengt dit met yoghurt, peterselie, citroensap en citroenrasp.

Breng het op smaak met peper.

Haal een stevig blad van ijsbergsla en beleg dit met paprika, wortel, bleekselderij en mengsel van makreel.

Vouw de sla dicht en je heb een heerlijk, gezond wrap die super snel is gemaakt!

 

Tip: Als je makreel over hebt, kun je als ‘toastje’ gebruiken op een komkommer.

Ook een leuke tip bij een feestje.

 

 

 

 

 

 

^ Naar boven