K-bio kuur

4 tot 8 kilo afvallen in slechts 21 dagen. Het is mogelijk!

Met K-bio kuur bent u in staat om flink wat kilo’s af te vallen op een 100% gezonde manier. Het is bekend dat overgewicht slecht is voor het lichaam. Lekker eten doen we natuurlijk allemaal maar dat betekent niet dat dit ook altijd even gezond is. Veel producten zijn tegenwoordig bewerkt om langer houdbaar te blijven en lekkerder te smaken, hierdoor zit er nauwelijks nog voedingsvezel in het eten. Onze voeding mag dan veranderen maar het menselijk lichaam is nog altijd hetzelfde gebleven. Door het slechte eten wordt het lichaam opnieuw geprogrammeerd om zich aan te passen aan de leefsituatie. We gaan meer suiker eten en worden daar ook verslaafd aan.

De K-bio kuur herstelt de fouten in het lichaam

De K-bio kuur is een gezond samengesteld dieet die ervoor zorgt dat uw lichaam zich weer aanpast aan een stabiele situatie. Door de K-bio kuur gaat uw lichaam de suikerverbranding omzetten in vetverbranding. Niet alleen is dit erg gezond, u valt er ook nog van af! Door het dieet neemt uw suikerverslaving af en zult u na de kuur geen last hebben van het zogeheten jojo effect, zoals u ziet bij een crashdieet.

Waarom zou ik de K-bio kuur bestellen?

De K-bio kuur zorgt er niet alleen voor dat u snel en gezond afvalt maar u krijgt er ook nieuwe energie van. Dit is belangrijk voor het behalen van uw streefgewicht. Om af te vallen moet u doorzetten, een goed moreel is hierbij noodzakelijk. Dat is precies wat de K-bio kuur voor u kan doen! Na 21 dagen zult u versteld staan van het gewicht dat u bereikt heeft.

Wat moet ik doen na het afvallen?

Als u tevreden bent over uw gewicht dan hoeft u niets meer te doen. Uw eetpatroon is door de K-bio kuur aangepast waardoor u op hetzelfde gewicht blijft zitten bij het aanhouden van uw gezonde eetpatroon. Mocht u toch nog meer af willen vallen dan raden wij u aan om gebruik te maken van K-slim. Heeft u nog vragen of wilt u liever afvallen onder persoonlijke begeleiding, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

 K-bio kuur                                                                           

 

21 dagen afvallen, met normale en gezonde voeding.

U valt gemiddeld 4 tot 8 kilo af.

 

K- bio kuur bestaat uit een compleet voedingsschema, de benodigde vitamines, visolie capsules en de K-bio kuur poeder.

 

Incl. een gratis bidon.

 

Prijs : 169,95 euro.

^ Naar boven