Over Karin

Karin heeft een dieet ontdekt dat wél werkt

Vele diëten heb ik gevolgd vanaf mijn 15e jaar met als resultaat het bekende jojo-effect. Zoals velen onder ons ervaren, is het een eeuwige strijd die je voert tegen overtollige kilo’s. Want welk dieet u ook volgt, u heeft levenslang. Door allerlei vormen van diëten die ik heb toegepast, kan ik mezelf een ‘beroepslijner’ noemen.

Na het zoveelste dieet kwam ik tot conclusie: diëten werken niet. Een dieet is meestal een eetpatroon dat tijdelijk gevolgd wordt. Zodra het streefgewicht bereikt is, valt u weer terug in het eetpatroon dat u vóór het dieet had. Omdat er weinig of niets veranderd is in het ‘normale’ eetpatroon komen de kilo’s langzaam maar zeker weer terug. Totdat u weer een ander dieet volgt waar het patroon zich weer herhaalt. Het bekende ‘jojo-effect’ is geboren.

K-SLIM is géén dieet maar een voedingscorrigerende methode

Volledig enthousiast ben ik geworden van K-SLIM. K-SLIM heeft ervoor gezorgd dat ik 49 kilo afviel en na 16 jaar nog steeds op mijn streefgewicht ben. Het bijzondere aan K-SLIM is dat het geen dieet is maar een voeding corrigerende methode. Het doorbreekt de cirkel van het jojo-en. K-SLIM leert u de nieuwe manier van tafelen. Vanaf dag 4 wordt u het ‘nieuwe tafelen’ aangeleerd, zodat dit eetpatroon vanzelfsprekend wordt. We leren ons zelf tenslotte diverse eetgewoonten aan. Een voorbeeld: als u gewend bent een koekje bij de koffie te nemen dan denkt u dat u niet zonder dat koekje kan. Maar of u nu wel of geen koekje neemt: de koffie blijft hetzelfde smaken! Het is een van de vele voorbeelden waarin u een patroon moet doorbreken.

K-SLIM doorbreekt de vastgeroeste patronen

Zonder enig probleem handhaaf ik mijn ‘nieuwe’ eetgewoonte inmiddels ruim 16 jaar. Dit wil niet zeggen dat ik nooit meer friet, chocolade of chips eet. Als Brabantse Bourgondiër kom ik na een heerlijk weekendje tafelen al snel een kilo aan. De dagen erna krijg ik die ene kilo er zonder moeite weer af, omdat ik mijn eetgewoonte handhaaf. Niet elke dag hoeft tenslotte zondag te zijn! ‘s Ochtends neem ik als ontbijt magere yoghurt met K-SLIM. Niet dat ik dit nog steeds hoef te doen, maar het geeft me veel meer voldoening dan een boterham. K-SLIM bevat namelijk veel vitamines, mineralen en proteïnen en ik voel me er energiek bij.

K-SLIM is gezond: energiek afvallen, zonder hongergevoel

Het hoogwaardige gehalte van proteïnen in K-SLIM heeft ervoor gezorgd dat mijn huid verstevigd is. Door de vele overtollige kilo’s stond er al ruim tien jaar spanning op mijn huid. Tijdens de lijnperiode heb ik aan geen enkele vorm van sport gedaan, dus ik verwachtte wel dat ik huidoverschot zou krijgen. Maar het tegendeel bleek waar: er is geen operatie nodig geweest, want de huid heeft zich aangepast aan mijn lichaam en dat dankzij de proteïnen.

K-SLIM zorgt ervoor dat de huid in vorm komt

Het succes met K-SLIM heeft u zelf in handen. Iedereen die gezond is, kan met K-SLIM afvallen: jong, oud, man, vrouw. Sporten is niet noodzakelijk, maar zeker aan te bevelen, want het is goed voor de totale gezondheid. Het enige wat u nodig hebt is 100% motivatie. Met 99% gaat het niet lukken. Het is een kwestie van de knop omzetten en er hélemaal voor gaan. Wanneer u uw doel heeft bereikt, kunt u zeggen dat dit héérlijk aanvoelt!

K-SLIM geeft niet alleen mij succes maar u ook!

Ik wens u heel veel succes met K-SLIM. Als geen ander weet ik wat overtollige kilo’s betekenen voor uw lichaam en geest. Of het nu gaat om een paar of heel veel kilo’s: eindelijk gaat u deze kilo’s kwijtraken en u weet straks óók hoe u de kilo’s eraf kunt houden. Dus onthoud: afvallen én uw streefgewicht behouden: ú lukt dat ook!

Mijn ervaring met overgewicht

Ik voel me 56 jaar jong!

16 jaar
Mijn eerste dieet
Als puber snoepte ik veel, ik was een stevige tiener. Met het malsovit brooddieet val ik 15 kilo af.

Van 30 naar 33 jaar
25 kilo erbij
Op mijn 30e wil ik graag zwanger worden, dat lukt na 3 jaar. Ik had geen motivatie om op gewicht te blijven want “Ach, ik word toch zwaarder met de zwangerschap”. Na de geboorte van mijn zoon ben ik 25 kilo aangekomen.

50 jaar
10 kilo erbij
Ik word 50 en voor het eerst kom ik weer aan na 14 jaar op mijn streefgewicht. In 3 maanden 10 kilo erbij door de veranderingen in mijn hormoonhuishouding.

Van 23 naar 26 jaar
25 kilo erbij
Tijd voor verkering, leuke dingen doen, uit eten, terrasjes, vakanties enzovoorts. Gevolg: 25 kilo erbij.

Van 33 naar 35 jaar
15 kilo erbij
Ik wilde graag een tweede kindje dus beginnen met lijnen vond ik zonde van mijn inspanning. Een miskraam en 4 jaar later werd mijn dochter geboren. Ondertussen was ik wel 40 kilo zwaarder geworden!

51 jaar
20 kilo eraf
De overgang heeft veel gevolgen voor mijn lichaam maar door aanpassing in mijn voeding en beweging ben ik 20 kilo afgevallen met K-slim. Ik heb nu maat 38, nooit geloofd dat ik dat ooit kon dragen. En… met een platte buik, zonder huidoverschot!

26 jaar
25 kilo eraf
Ik ga trouwen en wil slank zijn in mijn trouwjurk. In 3 maanden tijd viel ik 25 kilo af. Minder eten en vooral veel touwtje springen.

36 jaar
40 kilo eraf met K-slim

Tijd om af te vallen en een gezonde moeder te zijn. Ik wil geen tijdelijk resultaat maar blijvend gewichtsverlies. Ik val 40 kilo af met K-slim in een jaar zonder huidoverschot.

Ik weet als geen ander hoe lastig het is om op gewicht te blijven. Daarom ben ik me gaan verdiepen in het menselijk lichaam. Als huidtherapeute en voedingscoach heb ik een goede achtergrond. Het werd me duidelijk waar de knelpunten zaten en wat ik fout deed. Ik ontwikkelde K-slim en raakte geleidelijk kilo’s kwijt. Alles bij elkaar wel 50 kilo en zonder huidoverschot. Het lukt me nu om op gewicht te blijven ondanks alle veranderingen in en na de overgang. Natuurlijk moet ik opletten, maar als Bourgondiër in Brabant kan ik ook niet altijd weerstand bieden tegen het ‘foute voedsel’ en dat hoeft ook niet.