Betalingen en Retouren

Betalingsmogelijkheden

Hier vind je informatie over onze betaal- en verzendmethoden. We bieden veilige en eenvoudige betalingsmogelijkheden via onze betalingspartner Buckroo Ongeacht welke manier van betaling je kiest, het is altijd gratis!

  • iDeal is een online betaalmethode die voornamelijk wordt gebruikt in Nederland. Hiervoor is een bankrekening met internetbankieren nodig.
  • Banco Bancontact is de meest gebruikte betaalmethode in België. Het is gemakkelijk in gebruik en werkt met mobiele apps en QR-codes.

Verzending van je bestelling

K-Slim levert alle artikelen op de website uit onze eigen voorraad. Wij doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren. De verzendkosten zijn gratis.

Retouren

Wanneer je niet tevreden bent over een van onze producten, dan is het toegestaan om deze te retourneren tegen volledig terugbetaling van de bestelwaarde binnen 30 dagen na aankoop. Dit onder de voorwaarde dat het product en accessoires ongebruikt zijn en in de originele verpakking geretourneerd worden.

Wanneer het product is aangeschaft via een wederverkoper of dealer, dan dient het product bij deze wederverkoper geretourneerd te worden en gelden de eigen voorwaarden.

Wil je het product ruilen voor een andere uitvoering, of heb je andere wensen? Neem dan contact met ons op.

Retour aanmelden

Je kunt een retour aanmelden door een e-mail te sturen naar info@k-slim.nl onder vermelding van:

Ordernummer (Vereist) – Je vindt dit nummer in de bevestigingsmail van de bestelling

Reden van retourneren  Geef de reden op van retourneren.

  • Verkeerd besteld
  • Klacht over artikel
  • Andere reden
  • Overige opmerkingen

Je kunt hier andere opmerkingen kwijt, bijvoorbeeld een toelichting over de reden van retour.

Verzending

Nadat jouw retour aanmelding door ons bevestigd is kun je het product retourneren, sturen naar:

Derma Cosmetics
BUSINESSDOME – Brouwer 1
5521 DK  Eersel

U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten voor het retourneren van u artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als je een terugbetaling ontvangt, worden de kosten voor de retourzending van jouw terugbetaling afgetrokken.

Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die nodig is voordat jouw geruilde product je bereikt, variëren.

Terugbetalingen

Zodra jouw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail om je te laten weten dat wij jouw geretourneerde artikel hebben ontvangen. Wij zullen je ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van jouw terugbetaling.

Als je wordt goedgekeurd, wordt jouw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op jouw gebruikte betaalmethode toegepast.

Te late of ontbrekende terugbetalingen

Als je nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst jouw bankrekening opnieuw.

Neem vervolgens contact op met jouw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.

Als je dit allemaal heeft gedaan en jouw teruggave nog steeds niet heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via info@k-slim.nl

Garantie

Heb je het product online via k-slim.nl gekocht? Dan heb je recht op 24 maanden garantie op al onze producten, tenzij anders vermeld. Heb je het product elders gekocht – bijvoorbeeld op een wederverkoper of een winkel? Neem dan contact op met de betreffende wederverkoper of winkel.

Mocht het product onverhoopt defect raken binnen de garantieperiode, dan staan wij voor je klaar om het probleem te onderzoeken en op te lossen.

Je kunt een aanspraak op garantie aanmelden door een e-mail te sturen naar info@k-slim.nl onder vermelding van het product in kwestie.

Gebruiksaanwijzing

Op elk product staat op de verpakking duidelijk vermeld welke dosering zorgt voor het beste resultaat.