Karin heeft een dieet ontdekt dat wél werkt 

Vele diëten heb ik gevolgd vanaf mijn 15e jaar met als resultaat het bekende jojo-effect. Zoals velen onder ons ervaren, is het een eeuwige strijd die je voert tegen overtollige kilo’s. Want welk dieet u ook volgt, u heeft levenslang. Door allerlei vormen van diëten die ik heb toegepast, kan ik mezelf een ‘beroepslijner’ noemen.

 

Na het zoveelste dieet kwam ik tot conclusie: diëten werken niet. Een dieet is meestal een eetpatroon dat tijdelijk gevolgd wordt. Zodra het streefgewicht bereikt is, valt u weer terug in het eetpatroon dat u vóór het dieet had. Omdat er weinig of niets veranderd is in het ‘normale’ eetpatroon komen de kilo’s langzaam maar zeker weer terug. Totdat u weer een ander dieet volgt waar het patroon zich weer herhaalt. Het bekende ‘jojo-effect’ is geboren.

K-SLIM is géén dieet maar een voedingscorrigerende methode.

Volledig enthousiast ben ik geworden van K-SLIM. K-SLIM heeft ervoor gezorgd dat ik 40 kilo afviel en na acht jaar nog steeds op mijn streefgewicht ben. Het bijzondere aan K-SLIM is dat het geen dieet is maar een voedingscorrigerende methode. Het doorbreekt de cirkel van het jojo-en. K-SLIM leert u de nieuwe manier van tafelen. Vanaf dag 4 wordt u het ‘nieuwe tafelen’ aangeleerd, zodat dit eetpatroon vanzelfsprekend wordt. We leren ons zelf tenslotte diverse eetgewoonten aan. Een voorbeeld: als u gewend bent een koekje bij de koffie te nemen dan denkt u dat u niet zonder dat koekje kan. Maar of u nu wel of geen koekje neemt: de koffie blijft hetzelfde smaken! Het is een van de vele voorbeelden waarin u een patroon moet doorbreken.

K-SLIM doorbreekt de vastgeroeste patronen.

Zonder enig probleem handhaaf ik mijn ‘nieuwe’ eetgewoonte inmiddels ruim drie jaar. Dit wil niet zeggen dat ik nooit meer friet, chocolade of chips eet. Als Brabantse Bourgondiër kom ik na een heerlijk weekendje tafelen al snel een kilo aan. De dagen erna krijg ik die ene kilo er zonder moeite weer af, omdat ik mijn eetgewoonte handhaaf. Niet elke dag hoeft tenslotte zondag te zijn! ‘s Ochtends neem ik als ontbijt magere yoghurt met K-SLIM. Niet dat ik dit nog steeds hoef te doen, maar het geeft me veel meer voldoening dan een boterham. K-SLIM bevat namelijk veel vitamines, mineralen en proteïnen en ik voel me er energiek bij.

K-SLIM is gezond: energiek afvallen, zonder hongergevoel.

Het hoogwaardige gehalte van proteïnen in K-SLIM heeft ervoor gezorgd dat mijn huid verstevigd is. Door de vele overtollige kilo’s stond er al ruim tien jaar spanning op mijn huid. Tijdens de lijnperiode heb ik aan geen enkele vorm van sport gedaan, dus ik verwachtte wel dat ik huidoverschot zou krijgen. Maar het tegendeel bleek waar: er is geen operatie nodig geweest, want de huid heeft zich aangepast aan mijn lichaam en dat dankzij de proteïnen.

K-SLIM zorgt ervoor dat de huid in vorm komt.

Het succes met K-SLIM heeft u zelf in handen. Iedereen die gezond is, kan met K-SLIM afvallen: jong, oud, man, vrouw. Sporten is niet noodzakelijk, maar zeker aan te bevelen, want het is goed voor de totale gezondheid. Het enige wat u nodig hebt is 100% motivatie. Met 99% gaat het niet lukken. Het is een kwestie van de knop omzetten en er hélemaal voor gaan. Wanneer u uw doel heeft bereikt, kunt u zeggen dat dit héérlijk aanvoelt!

K-SLIM geeft niet alleen mij succes maar u ook!

Ik wens u heel veel succes met K-SLIM. Als geen ander weet ik wat overtollige kilo’s betekenen voor uw lichaam en geest. Of het nu gaat om een paar of heel veel kilo’s: eíndelijk gaat u deze kilo’s kwijtraken en u weet straks óók hoe u de kilo’s eraf kunt houden. Dus onthoud: afvallen én uw streefgewicht behouden: ú lukt dat ook! Karin van der Flier.

 

^ Naar boven